Construccions Requena, nou col·laborador del TGN Bàsquet

By
Updated: octubre 17, 2018

El TGN Bàsquet compta amb un altre suport molt valuós. Construccions Requena, una empresa contractista d’obres d’Alcover, és el flamant nou col·laborador del club lila, una adhesió que permetrà l’entitat treballar encara amb més solidesa gràcies a aquest suport.

«Ens agrada el món de l’esport i ajudar el jovent a practicar aquesta activitat tan saludable i amb uns valors tan importants. Sabem com és d’important que les entitats esportives rebin l’ajuda dels patrocinadors per continuar fent la seva activitat i per això oferim el nostre suport», diu Pere Requena, gerent de Construccions Requena.

Aquesta empresa, tal com explica el seu gerent, es dedica a la construcció, especialment a la d’habitatges unifamiliars (xalets), així com a les petites reformes com ara banys i cuines. «Aquí hi ha molts equips i un número important d’ells juguen per tota Catalunya, crec que és important que donem un cop de mà. A més, nosaltres treballem molt a Tarragona i aquesta col·laboració també és una manera de donar-nos a conèixer», afirma Requena.

Per la seva banda, el president del TGN Bàsquet, Josep Maria Adam, es va mostrar molt satisfet amb el suport de Construccions Requena i va valorar molt positivament la gran quantitat d’adhesions que està rebent l’entitat els últims mesos: «Demostra que fem les coses ben fetes, per això confien en nosaltres. Això és fonamental per treballar de la manera que ho fem».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *