Derrota contra el líder a domicili

Updated: novembre 15, 2022

Derrota del Júnior femení de 1r any a la pista del líder de la lliga. El partit va començar amb cistelles fàcils per les locals per una sortida a pista molt fluixa, 12 a 2. La reacció va ser molt bona i l’equip va jugar uns minuts fantàstics per igualar el marcador, 17 a 15 al minut 8. A partir d’aquest moment el joc va ser competit i igualat, jugant molt bé contra un gran equip fins al minut 17, 35 a 28, però abans del descans les locals van fer un parcial a favor seu, per deixar 16 punts de diferència, 47 a 31.

La segona part va començar amb el mateix nivell per part de les noies del TGN, sense complexos i amb una gran actitud defensiva acompanyada de les decisions correctes a l’atac, el parcial del tercer quart, empat a 16, per a un 63 a 47.

Al darrer període les locals es van aprofitar de les errades visitants per deixar un marcador final 82 a 49, res a veure amb la bona feina feta durant tot el partit.

UE MATARÓ 82 – TGN BÀSQUET 06A 49

PARCIALS: 24-15, 23-16, 16-16 i 19-2

UE MATARÓ: Aubà (19), Fernández (3), Riera (7), González (13), Padrosa (18) -cinc inicial- López (7), Cantos (1), Domingo (3), Roig (11) i Barrufet. 5 Triples: 3 Roig i 2 González. LES XIFRES DEL PARTIT: Tirs lliures: 15/22. Faltes: 9. Eliminats: Cap.

TGN BÀSQUET 06A: Muiño (4), Canals (7), Villena (2), Díez (9), Sanromà (7) -cinc inicial- González (6), Lapuente (6), Ral (8), Rubio i Álvaro. 5 triples: 2 Díez, 2 Ral i Canals. LES XIFRES DEL PARTIT: Tirs lliures: 8/14. Faltes: 19. Eliminats: Cap