Derrota contra un gran equip!

By
Updated: octubre 5, 2022

Segon partit com a locals de l’Infantil femení 09B, tercer de lliga, contra el: Wintym femení Sant Adrià. I enfrontament molt complicat per al TGN, amb un rival que va defensar molt agressiu a tota pista, en un duel en què la tendència va ser la de xiular pocs contactes a banda i banda de la pista, cosa que va perjudicar l’equip local. A més, la pressió a tota pista de l’equip de Sant Adrià va ser un maldecap per a les Liles que van perdre un gran nombre de passades al servei de banda, pujant la pilota etc. Tampoc va poder, com demostra el marcador, el TGN atacar amb fluïdesa, i la defensa en línia de passada de les visitants va suposar moltes pèrdues que es van transformar en cistelles fàcils del rival. L’equip de Sant Adrià va jugar a partir de la defensa, col·lapsant la confiança de les tarragonines, i a més, en atac estàtic va moure bé la pilota, cosa que li va permetre trets alliberats i encertats. Toca seguir entrenant de valent EQUIP!

TGN BÀSQUET 09B: 28  – WINTYM FEMENÍ SANT ADRIÀ 89

PARCIALS: 6-24, 14-16, 4-24, 4-25

TGN BÀSQUET 09B: Montell (2), Sabate (6), Giramé (2), Prades (4), Fernández (6) —cinc inicial—Burjales (2), Diez (4), Gandía (2), Meroño (0) i Carayol (0).
LES XIFRES DEL PARTIT: 1 triples: Sala (1). 2/12. tirs lliures. 14 faltes. Eliminada: –

WINTYM FEMENÍ SANT ADRIÀ: Galofré (15), Vega (19), Soriano (5), Rubio (6), Mendoza (18) —cinc inicial— Pardo (4), Miralles (10), Pereira (6), Cobarsi (2), Barrero (4). 4 triple: Galofre (1).
LES XIFRES DEL PARTIT: 5/9 tirs lliures. 15 faltes. Eliminada: –

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *