«Donem suport al TGN Bàsquet per seguir vinculats al bàsquet de formació»: Telepizza continua com a patrocinador del club lila

By
Updated: gener 28, 2021

El seu local es troba a menys de 50 metres del pavelló del Sagrat Cor (Marquès de Montoliu, 22) i des que va decidir sumar-se al projecte del TGN Bàsquet, Telepizza n’ha estat fidel. També ara, quan les coses per a la restauració no són gens fàcils per culpa de la Covid-19. A aquest suport ajuda que el responsable d’aquesta franquícia, David Cornadó, va ser jugador de bàsquet en les categories inferiors del Joventut de Badalona. Per tant, l’afinitat és evident i aquesta sensibilitat cap a la feina del club lila es tradueix en el suport que any rere any la franquícia aporta a l’entitat.

«Són moments difícils pel nostre sector, és evident, però també per a tothom en general. Vivim en una època en què hem de seguir sent responsables», diuen des de Telepizza, mentre valoren la feina del club en la formació de joves esportistes: «Continuem donant suport al TGN Bàsquet per seguir vinculats al bàsquet de formació. Creiem que els valors de l’esport d’equip són molt importants per a l’educació del jovent».

Els membres del TGN Bàsquet poden gaudir d’importants descomptes a Telepizza. Així, aquest establiment de pizzes ofereix als integrants del club lila un 45% de descompte en les pizzes mitjanes, podent-les adquirir per 6,95 euros (l’oferta no és vàlida per dur a domicili).

«És important que les empreses i les entitats del barri i de la ciutat ens cuidem i ens ajudem mútuament i fomentem l’esport. L’esport crea hàbits saludables i socials que són fantàstics per a la convivència i el futur d’una ciutat com Tarragona», diuen des de Telepizza.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *