Dos minuts d’inspiració atorguen el triomf a l’infantil masculí P contra l’Igualada (49-52)

Updated: març 29, 2017

L’infantil masculí P, que tenia moltes baixes, va guanyar el CB Igualada en un partit que es va decidir en els dos minuts finals. El conjunt que entrena Pau Robert va estar bé en defensa però poc inspirat en atac, sense encert en el tir exterior (malgrat els quatre triples anotats) i tampoc en els tir lliures. A falta de dos minuts i amb un marcador desfavorable per quatre punts, el TGN Bàsquet ha anotat un triple i ha recuperat dues pilotes que han estat fonamentals pel triomf.