El 25 de novembre, tret de sortida de les tecnificacions d’alevins 2018-2019

By
Updated: novembre 8, 2018

Una de les iniciatives més preuades del TGN Bàsquet, les tecnificacions de jugadors i jugadores alevins, estan a punt de començar. Així, el pròxim 25 de novembre es farà la primera sessió al pavelló del Sagrat Cor sota la supervisió dels tècnics de l’entitat lila. Com sempre, les tecnificacions són gratuïtes i estan obertes a tots els jugadors i jugadores en edat alevina nascuts els anys 2007 o 2008. No és necessari fer cap inscripció, sinó presentar-se minuts abans de la sessió.

Les tecnificacions d’alevins del TGN Bàsquet es van crear perquè qualsevol noi o noia d’aquesta edat que volgués millorar les seves habilitats com a jugador/a de bàsquet, pogués fer-ho de la mà d’entrenadors qualificats. Així, les tecnificacions es divideixen en dues parts: la primera consisteix en diferents estacions de millora sobre un aspecte del joc que els entrenadors del club triaran prèviament. La segona part és una competició en format de lliga 3×3 en què es posen en pràctica els coneixements adquirits en la primera part.

A cada sessió de tecnificació s’utilitza la màquina de tir del TGN Bàsquet, una eina molt útil perquè cada jugador millori el seu llançament. «Aquests entrenaments són un símptoma de la bona salut del club.  Hem aconseguit que aquestes tecnificacions siguin molt apreciades pels jugadors del club i també per tots aquells que també hi participen però no en formen part. Es tracta de sessions de dues hores on pretenem que tots els jugadors i jugadores marxin amb detalls i correccions tècniques que després puguin aplicar en competició», diu Raül Bonet, director esportiu del TGN Bàsquet, que destaca la gran quantitat de participants en cada sessió de tecnificació: «Hem vist una evolució molt gran respecte al nombre de participants en les darreres temporades i esperem que segueixi creixent. Amb activitats com aquesta reafirmem la nostra aposta pel treball de la base, que forma part de l’ADN del club».

Les altres sessions es faran el 20 de gener del 2019, el 17 de març i el 12 de maig. Tots els entrenaments comencen a les 11.30 h fins a les 13.30 h.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.