El 3×3 Any Nou del TGN Bàsquet, obert des de les categories mini fins a sènior

By
Updated: desembre 27, 2019

El TGN Bàsquet iniciarà l’any 2020 amb molt de bàsquet. El club lila organitza el seu habitual campionat de bàsquet 3×3 el pròxim 4 de gener. Aquesta competició, que es farà des de les 9:30 h del matí al pavelló del Sagrat Cor (de fet, s’habilitaran quatre pistes interiors i quatre exteriors), estarà obert a tots aquells jugadors i jugadores de categoria mini i fins a sènior. Aquesta última es dividirà en sènior amateur i sènior pro. En cas que no hi hagi prou equips júniors, els que s’inscriguin jugaran en la categoria sènior amateur. En totes les categories hi haurà competició masculina i femenina.

El sistema de competició constarà d’una fase de grups, semifinals, partit pel tercer i quart lloc i final. Els partits tindran una durada de 12 minuts i els equips participants s’hauran de presentar 15 minuts abans del matx. Els horaris es publicaran a les xarxes socials del TGN Bàsquet (twitter, facebook i instagram) el dia abans de la competició.

Els equips participants han de constar de quatre jugadors o jugadores i el preu serà de 30 euros per equip.

Concurs de triples

Cada equip podrà designar un participant en el concurs de triples que s’organitzarà durant el campionat 3×3 Any Nou. El preu serà d’un euro per participant i el concurs es farà abans de les finals del 3×3 amb una primera part classificatòria on els quatre primers classificats de cada categoria (mini mixta, infantil-cadet, júnior-sènior masculí i femení) passaran a la final.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *