El baix percentatge en tirs lliures llencen al terra tota la feina de l’infantil masculí B a la pista del Rapitenc (49-45)

By
Updated: abril 24, 2018

Va ser una llàstima. L’infantil masculí B va refer-se d’un mal inici i a còpia de treball i molta defensa va estar a punt de guanyar un partit que va perdre per la seva mala punteria des de la línia de personal. Així, el conjunt que entrena Ignasi Icart va mostrar una gran imatge però amb un 5/19 en tirs lliures no va poder vèncer un rival que es va beneficar de les errades liles.

 

CB RAPITENC   49

TGN BÀSQUET    45

CB RAPITENC: Vilar, E (); Marcelino, A (2); Gasparin, J (17); Campo, J (5); Alvarez, (8); – cinc inicial – Franco, A (4); Alonso, A (7); Juani, A (); Pannocchia, A (2); Sancho, M (4). Tirs lliures: 5/10. Faltes 14 (a més de una tècnica a la banqueta). Triples: 1 Alonso, A.

TGN BÀSQUET: Madruga, M (7); Salvado, P (2); Martinez, A (); Perez, D (6); Roset, J (6); – cinc inicial – Ramon, B (2); Renuncio, A (4); Puertas, I (8); Del Palacio, P (10); Vallbé, R (2). Tirs lliures: 5/19. Faltes: 11. Triples: 1 (Perez, D).

Àrbitre: M. Babic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *