El cadet femení 03 A controla el rebot defensiu i derrota el CB Mollet (51-63)

Updated: octubre 30, 2018

L’equip cadet femení 03 A va guanyar al CB Mollet a domicili en un matx que es va començar a decidir del bàndol tarragoní a la segona meitat. El partit va ser molt igualat en els dos primers quarts, amb molt de ritme i constants transicions pels dos equips. Després del descans, les noies que entrena Manuel Rubio van defensar més fort i, sobretot, tancar el rebot, un fet que les va permetre córrer al contraatac i obrir una escletxa en el marcador (36-46 al final del tercer quart) que va ser suficient per aconseguir el triomf.