El cadet femení 03 A desaprofita un primer quart excel·lent (8-24) i perd a la pista de l’AESE (55-44)

Updated: desembre 5, 2017

El cadet femení 03 A va encaixar una derrota dolorosa a la pista de l’AESE. El conjunt que entrena Albert del Rey va mostrar que és capaç de fer el millor i el pitjor en un sol partit i així, després de fer 10 minuts meravellosos, de manual, va enfonsar-se i va cedir el triomf. El TGN Bàsquet va fer un recital en el primer quart i va registrar un parcial de 8-24. En els trenta minuts següents les visitants només van anotar 20 punts. L’AESE va millorar molt la defensa en el segon quart (25-33 al descans) i, sobretot, va sentenciar en el tercer quart, quan va marcar un parcial de 19-0 de sortida que va noquejar l’equip lila.