El cadet femení 03 A fa un gran tercer període i derrota el CB Morell (64-51)

Updated: novembre 13, 2018

El cadet femení 03 A va vèncer el CB Morell en un partit en què va haver de treballar a fons per a superar el seu rival. Així, tot i una primera meitat prou igualada en què les visitants van aprofitar la seva superioritat física dins de la zona, el conjunt que entrena Manuel Rubio va reaccionar després del descans gràcies a la seva bona defensa, que li va permetre recuperar pilotes i sortir al contraatac. El parcial del tercer quart va ser de 23-10 i aquesta diferència va ser irrecuperable per les jugadores del Morell.