El cadet femení 03 B canvia de cara en l’últim període i derrota la Salle Reus (45-40)

Updated: març 19, 2019

L’equip cadet femení 03 B va reaccionar a temps per endur-se un valuós triomf contra la Salle Reus en una competició molt igualada, on molts equips es troben separats per una victòria de diferència. Després d’un bon començament de matx, el TGN Bàsquet va perdre la iniciativa en el joc i es va veure superat per les visitants que semblava que tenien el partit dominat a falta de nou minuts pel final del matx (28-37). Va ser aleshores quan l’equip va despertar esperonat des de la banqueta pel seu entrenador José Córcoles. Les jugadores liles van deixar les pors enrere i van jugar amb més decisió, sobretot en atac, fent cas del seu tècnic. D’aquesta manera van arribar dos triples cabdals de Mallol, que finalment es va atrevir a llençar davant la flotació de la defensa visitant. El parcial va ser de 16-3 en els últims minuts i el triomf va ser una realitat.