El cadet femení 03 B cedeix el rebot i perd contra l’AB El Vendrell en un últim quart per oblidar (52-36)

Updated: desembre 19, 2017
L’equip cadet femení 03 B va perdre contra l’AB El Vendrell en un partit fluix de les liles. Així, l’anotació va ser molt baixa durant tot el matx però, malgrat anar a remolc, el TGN Bàsquet va entrar al tram final amb possibilitats de triomf. Tot se’n va anar en orris en els últims deu minuts. Les visitants, que no havien dominat el rebot, tampoc van estar gens encertades en atac i, a més, no van defensar prou fort. Resultat, les locals van marcar un parcial de 14-5 i es van endur el triomf.