El cadet femení 03 B guanya el líder, el CB Valls, a la pròrroga (54-50)

Updated: maig 7, 2019

El cadet femení 03 B va derrotar el líder, el CB Valls, en un molt bon partit de les jugadores que entrena José Córcoles i que es va decidir a la pròrroga. La bona sortida de les tarragonines les va permetre arribar al final del primer quart amb un clar avantatge de 20-6. Les vallenques van reaccionar i van anar retallant diferències a còpia de defensa i d’intensitat. Tot i que les locals van arribar a l’últim període amb un avantatge de 9 punts, les visitants van aconseguir igualar el matx i en el temps extra un triple de Mallol va sentenciar.