El cadet femení 04 A deixa escapar la bona feina del primer partit i cau eliminat en quarts de final pel Joventut de Badalona

Updated: juny 4, 2019

L’equip cadet femení 04 A va perdre contra el Joventut de Badalona en l’eliminatòria de quarts de final. El conjunt lila, que va fer un bon partit al Sagrat Cor, va pagar molt car el fet de no haver sabut mantenir l’avantatge al voltant dels deu punts en el primer partit i va veure com la Penya li remuntava en el segon matx.

En el primer assalt, després d’un bon inici de les liles, el Joventut va reaccionar ben aviat. La gran defensa de les tarragonines en el segon quart va deixar el seu rival amb només dos punts anotats i això li va permetre dominar el partit. El TGN Bàsquet va gaudir d’un avantatge de fins a 12 punts en l’últim període (34-22) però les verd-i-negres, un equip que només havia perdut un partit en tota la lliga, va reaccionar i en l’últim minut va retallar fins a quatre punts el desavantatge, un fet que seria cabdal.

En el segon partit, el desencert inicial lila es va revertir gràcies a tres triples però el domini era badaloní. La defensa en zona local va ser un mal son pel TGN Bàsquet, que va arribar al descans 8 punts per sota (32-24). La bona defensa visitant va permetre arribar a l’últim període amb un desavantatge de quatre punts (41-37) però aleshores la Penya va demostrar més concentració i determinació i va acabar remuntant l’eliminatòria.