El cadet femení 04 A es refà de la primera derrota, venç el Draft Gramenet a domicili i passa a quarts de final

Updated: maig 28, 2019

El cadet femení 04 A jugarà els quarts de final després de derrotar el Draft Gramenet en una eliminatòria marcada per la reacció lila en el segon partit. El TGN Bàsquet va perdre el primer partit al Sagrat Cor (48-57) però tot i la diferència en contra, l’equip que entrena Albert del Rey va refer-se de forma magnífica i va guanyar el seu rival a domicili per 11 punts. Ara, el rival de les tarragonines serà el Joventut de Badalona.

En el primer partit, les visitants van fer un segon parcial esplèndid i van superar clarament al TGN Bàsquet per un clar 9-21. El Draft va tornar del descans amb la mateixa empenta i va arribar a guanyar per 22 punts. Amb tot, les tarragonines van ser capaces de recuperar terreny i perdre per “només” 9 punts.

En el segon partit, el TGN Bàsquet va apel·lar a la intensitat defensiva per capgirar l’eliminatòria, tot i que en el primer període el partit estava igualat. Al descans el marcador era de 19-24, a cinc punts d’aconseguir remuntar l’eliminatòria. El bon joc visitant va servir perquè gaudís  d’un avantatge de 19 punts (després d’un parcial de 0-14). Però el Draft va anotar tres triples gairebé seguits i va empatar l’eliminatòria a només 5 segons del final. Del Rey va demanar temps mort, va dibuixar una jugada que les seves jugadores van executar molt bé amb una safata que atorgava el passi a quarts.

TGN BÀSQUET   48

DRAFT GRAMENET   57

TGN BÀSQUET: Moreno (9), Barreira (16), Ciurana (2), Fernández (4), Torruella (9)- Cabré (3), Jiménez, Adserias, Barrero (3), Martínez (2). Tirs lliures: 15/21. Faltes 26, eliminades Fernández minut 37 i Barrero minut 33. Triples 3: Barreira, Moreno i Torruella.

DRAFT GRAMENET: Orozco (4), Arroyo (8), Alsina, Alonso (6), Longares (17)- Maestre (4), Latorre (1), Triki, Asso (4), Mena (4), Margarit (4). Tirs lliures: 17/26. Faltes 23, eliminades Arroyo minut 37. Triples 4: Longares 3 i Arroyo.

Parcials: 12-13, 9-21, 12-16 i 15-7.

Àrbitres: Redondo i Panadés.

DRAFT GRAMENET   48
TGN BÀSQUET   59
DRAFT GRAMENET: Orozco (12), Arroyo (9), Alsina (3), Alonso (4), Longares (23)- Maestre, Latorre (10), Triki (2), Asso, Mena, Margarit (6). Tirs lliures: 5/12. Faltes 22, eliminada Orozco minut 40. Triples 5: Orozco 2, Longares 2 i Arroyo.
TGN BÀSQUET: Moreno (2), Barreira (12), Ciurana (6), Fernández (13), Torruella (16)- Cabré, Jiménez, Adserias (8), Barrero, Martínez (2). Tirs lliures: 18/24. Faltes 16, sense eliminades. Triples 3: Torruella 2 i Fernández.
Parcials: 12-12, 7-12, 11-16 i 18-19.
Àrbitres: Elorz i Pérez