El cadet femení 04 A es refà d’un mal inici i derrota el Basket Almeda B a còpia de defensa (56-43)

Updated: octubre 8, 2019

L’equip cadet femení 04 A Preferent va aconseguir la primera victòria de la temporada en un partit molt treballat. Les jugadores que entrena Albert del Rey van fer un mal inici de matx, encaixant un parcial de sortida d’1-8 que es va transformar de seguida en un 5-13.  La solució a aquesta situació va ser la defensa. El TGN Bàsquet va augmentar la seva intensitat i, sobretot, la seva concentració i va ser així com, a poc a poc, van començar a retallar diferències fins a capgirar el resultat (28-25).

Les visitants no es van rendir i, tot i estar durant alguns minuts més de deu punts per sota, van reaccionar gràcies al tir exterior però el TGN Bàsquet va redreçar el rumb gràcies novament a la defensa.

TGN BÀSQUET   56

BASKET ALMEDA   43

TGN BÀSQUET: Jiménez (3), Barreira (9), Anguera (12), Ciurana (10), Torruella (13) -cinc inicial- Cabré (6), Adserias, Boronat, Martínez (1), Farell (2). Tirs lliures: 11/29. Faltes: 16, eliminada Ciurana minut 34. Triples 1: Ciurana.

BASKET ALMEDA: Casanellas (2), Ullbrich (5), Soler (7),Verdaguer (6), Álvarez (10) -cinc inicial- Gil (6),Pérez (1), Rebollo (2), Guilera (2), Soler (2). Tirs lliures: 4/12. Faltes: 30, eliminades Casanelles minut 33 i Soler minut 35.
Triples 3: Álvarez 2, Soler 1.

Parcials: 9-15, 19-10, 17-11 i 11-7.

Àrbitres: De Sa i Morón.