El cadet femení 04 A fa un gran tercer període i derrota el CB Cornellà (80-51)

Updated: desembre 18, 2018

L’equip cadet femení 04 A va vèncer el CB Cornellà en un partit que va estar igualat fins al descans (32-29) i que es va decidir en el tercer període.

Tot i el domini inicial de les noies que entrena Albert del Rey, el CB Cornellà va ser capaç d’igualar el partit a partit del final del primer quart i tot el segon període. Però a la represa, el TGN Bàsquet va sortir més concentrat, concedint menys facilitats a les visitants i amb una intensitat molt més alta. Això va permetre un parcial de 23-7 que va ser decisiu.