El cadet femení 04 A va de menys a més però no pot amb el potencial del Basket Almeda (40-63)

Updated: gener 21, 2020

L’equip cadet femení 04 A va perdre contra el Basket Almeda en el segon partit de Preferent A, la màxima categoria del bàsquet català. El conjunt lila s’enfrontava a un rival que només havia perdut dos partits en la primera fase i que compta amb dues jugadores que van proclamar-se campiones d’Espanya cadet amb la selecció catalana el mes passat. L’Almeda va sortir molt fort gràcies a una angoixant pressió a tota la pista (que van mantenir durant tot el matx). L’envergadura de les visitants feia que les tarragonines tinguessin autèntics problemes per trobar un forat en a teranyina rival i el resultat al descans ja era de 16-34. En la segona meitat, el TGN Bàsquet va millorar. Va igualar l’agressivitat defensiva visitant i va saber trobar millor els pocs espais ofensius que concedia l’Almeda, que va guanyar de forma clara.

TGN BÀSQUET   40

BASKET ALMEDA   63

TGN BÀSQUET: Jiménez (3), Barreira (6), Anguera (6), Ciurana (11), Torruella (4) -cinc inicial- Cabré, Farell (3), Adserias (2), Barrero (5), Boronat, Martínez. Tirs lliures: 3/4. Faltes: 12, eliminada Cabré minut 28.Triples 5: Barreira 2, Ciurana, Barrero i Farell.

BASKET ALMEDA: Sigler (2), Moreno (13), Aviñoa (4), Melero (4), Celaya (9) -cinc inicial- Belloso (6), Gilera (6), Moreno C. (12), Domínguez (5), Font (2). Tirs lliures: 4/12. Faltes: 19. Triples 1: Domínguez.

Parcials: 6-18, 10-19, 8-14 i 16-12.

Àrbitres: Del Sol i Roset