El cadet femení 04 B no pot amb el potencial del líder, l’AB Vendrell (45-63)

Updated: desembre 18, 2018

El cadet femení 04 B va perdre clarament contra el líder, l’AB Vendrell, en un partit marcat pel talent de la base i la pivot visitants, que van trencar el matx en el segon període. Així, les locals no es van arronsar tot i jugar contra el primer classificat i el primer quart van plantar cara (13-14). En el segon període, gràcies a la direcció de joc de Rovira i la solidesa d’Ambrona sota el cèrcol, l’AB Vendrell va marcar un parcial d’11-23 que va ser clau. Tot i la feina de l’equip lila liderat per Peiret i Cattarin, el potencial de les visitants es va imposar i al final del tercer quart el resultat era de 32-52 que va ser decisiu.