El cadet femení 05 A no té encert, no tanca el rebot i perd contra el Cerdanyola (35-33)

By
Updated: octubre 8, 2019

L’equip cadet femení 05 A va perdre a la pista del CBF Cerdanyola després de fer un mal partit. Les tarragonines no van tenir encert tot i gaudir de posicions de tir clares, fins i tot en contraatacs, i, a més, no van saber tancar el rebot, un fet que va permetre al seu rival tenir més d’una opció de llançament en cada atac. La diferència física entre els dos equips, sent les locals més altes, va provocar els problemes sota els cèrcols però la falta de punteria, sobretot des de la mitja i llarga distància contra una defensa molt tancada va ser un llast massa pesat.

 

CBF CERDANYOLA  35

TGN BÀSQUET             33

C.B.F. CERDANYOLA: Oliete (2), Frisach (4), Gargallo (7), Murillo (1), Forés (5) – cinc inicial – Barrera (2), Seda, Martínez, Torres (12), Targarona (2), Aransay. 2/6 tirs lliures. 17 faltes. Cap eliminada.

TGN BÀSQUET: Socias (3), Corsellas (3), Sánchez-Guardamino (6), Navarro (6), Quarter (4) – cinc inicial – Farell (5), Toldrà, Canals (3), Boronat, Álvaro, Molina (3), Lleonart. 5 triples: Canals, Sánchez-Guardamino, Molina, Navarro i Quarter. 6/16 tirs lliures. 13 faltes. Eliminada Boronat (39′).

PARCIALS: 15 – 7, 6 – 18, 8 – 4, 6 – 4

ÀRBITRES: Clotet, J. i Juan, D.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *